Poliţiştii nu-l pot găsi pe bărbatul care ar fi pierdut 30.000 de euro într-un magazin din Timişoara, pentru că acesta purta mască

Polițiștii nu-l pot identifica pe bărbatul care, joi seară, a pierdut un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara, pentru că are mască. 

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 13:16
Poliţiştii nu-l pot găsi pe bărbatul care ar fi pierdut 30.000 de euro într-un magazin din Timişoara, pentru că acesta purta mască

Plicul cu bani a fost găsit de o angajată a magazinului după ce un client a sesizat că îi merge greu căruciorul de cumpărături. Banii au ajuns la polițiști, iar de atunci aceştia încearcă de atunci să îl găsească pe posesor.

După ce au studiat camerele de supraveghere, polițiștii au ajuns la concluzia că plicul a căzut din buzunarul unui bărbat de 50-55 de ani, a cărui identificare este destul de dificilă din cauza faptului că purta o mască de protecție pe față, potrivit Opinia Timișoarei, care citează surse din anchetă. 

Citeşte şi: O angajată a găsit un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket. Teancul bloca roata unui cărucior

Pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru că nu a cumpărat nimic, că să nu stea la coadă, se strecoară printre barele care direcționează clienții spre case. După doar câteva secunde, prin același loc a trecut bărbatul al cărui căruț s-a blocat din cauza plicului.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Timiș au declarat pentru opiniatimisoarei.ro că proprietarul banilor încă nu a fost identificat de polițiști, însă anchetă este în plină desfășurare.