Poliţistul bătut cu bestialitate de un grup de scandalagii pe stradă a murit

Poliţiştul din Drobeta-Turnu Severin bătut crunt în plină stradă de un grup de scandalagii a murit. Agentul fusese internat în comă la spitalul din Craiova însă medicii nu l-au mai putut salva. Omul a fost trântit la pământ de unul dintre agresori şi a rămas inconştient pe caldarâm.

RomaniaTV.net
12 feb. 2016, 07:46
Poliţistul bătut cu bestialitate de un grup de scandalagii pe stradă a murit

Un poliţist a fost snopit în bătaie, la începutul lunii februarie, de mai mulţi scandalagii şi abandonat pe stradă. Bărbatul a ajuns în comă la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Agentul intervenise împreună cu un coleg să aplaneze un conflict. Patru dintre scandalagii, printre care şi bătăuşul, au fost prinşi de poliţişti.

„Una dintre persoane l-a lovit pe politist in zona fetei, acesta cazand la sol, lovindu-se de asfalt si suferind leziuni in zona capului”, a spus procurorul de caz.

Poliţistul de la locală a fost trimis împreună cu un coleg să aplaneze un scandal izbucnit între mai mulţi indivizi în faţa unui bar din Drobeta-Turnu Severin. Când au ajuns acolo, câţiva scandalagii au fugit, iar unul dintre agenţi s-a luat după ei. Celălalt poliţist a rămas pe loc şi a fost atacat imediat.

„A fost lovit de către o persoană care încă nu se cunoaşte până în prezent. Au plecat de la faţa locului cu o maşină înmatriculată în alte state”, a declarat Ştefăniţă Ştefănescu, şef serviciu Ordine Publică Mehedinţi.

Colegul său l-a găsit pe agent căzut în stradă. Atacatorii au fugit, dar după doar câteva ore, bărbatul care l-a lovit pe agent a fost prins. El este un tânăr de 26 de ani din Drobeta-Turnu Severin.

Agentul de 58 de ani lucra în Poliţia Locală de 14 ani şi era un model pentru colegii săi.

Dezvăluiri incredibile ies la iveală despre agresorul poliţistului din Mehedinţi, pe care l-a bătut până a intrat în comă. Bărbatul, extrem de violent, nu este la prima abatere. În urmă cu patru ani şi-a bătut iubita până a ajuns la spital, potrivit România TV. Tânăra s-a despărţit de acesta din cauza bătăilor repetate şi a plecat în Italia, însă mama acesteia povesteşte calvarul prin care a trecut fiica sa.

Mama fetei a povestit că bărbatul devenea extrem de violent şi îşi pierdea minţile ori de câte ori consuma alcool. Fata mea a fost desfigurată de acest bărbat. A fost cu bestialitate bătută. A dat în ea s-o omoare, nu să mai scape„, a spus femeia.

După ultima bătaie, tânăra a stat internată o săptămână în spital. Individul a lovit-o cu pumnii și a târât-o de păr pe scările blocului. Tânăra a depus plângere la poliţie, iar bărbatul a primit interdicţia de a se mai apropia de ea. Însă şi aşa, ea trăia cu teamă, motiv pentru care a acceptat banii lui, 8.000 de lei, pentru a-şi retrage plângerea, ca să poată să-şi permită să plece în străinătate. Ca să scape de el, s-a rupt de România şi a plecat în Italia. Toţi banii din lume nu pot cumpăra sănătatea fetiţei mele„, a mai spus mama fetei.

La patru ani după ce şi-a snopit iubita în bătaie, individul a lovit un poliţist care se află în comă. Între timp, agresorul a fost arestat preventiv, iar în fața porocurorilor nu a recunosct nimic din ce a făcut.