Poliţistul care a fugit de la audierile procurorilor s-a predat şi a fost arestat la domiciliu

Poliţiştul Dorin Petcu din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, care la sfârşitul acestei săptămâni a fugit de la audierile procurorilor, el fiind cercetat pentru şantaj, purtare abuzivă şi instagare la lipsire de libertate, s-a predat, iar instanţa a decis arestarea sa la domiciliu.

RomaniaTV.net
13 mai 2018, 16:18
Poliţistul care a fugit de la audierile procurorilor s-a predat şi a fost arestat la domiciliu

Potrivit anchetatorilor, Dorin Petcu, care fusese dat în consemn la frontieră, s-a predat la sediul IPJ Dolj. El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar duminică Judecătoria Craiova a decis arestarea sa la domiciliu. Măsura nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

Dorin Petcu a fost chemat vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru a fi audiat într-un dosar în care este cercetat pentru şantaj, purtare abuzivă, instigare la lipsire de libertate.

La un moment dat, bărbatul a motivat că trebuie să iasă pentru a-şi suna avocatul şi nu a mai revenit. Oamenii legii au început căutările acestuia, poliţistul fiind dat şi în consemn la frontieră.

Fapta pentru care este cercetat Dorin Petcu s-a petrecut în luna iulie 2016, poliţistul fiind acuzat că a luat un bărbat din Craiova şi l-a dus la sediul IPJ Dolj acolo unde l-ar fi agresat şi ameninţat să nu depună o plângere.

Citeşte şi Poliţist de la IPJ Dolj, dat în consemn la frontieră după ce a fugit de la Parchet unde urma să fie audiat