Ce familie frumoasă avea poliţista din Buzău care și-a pus capăt zilelor împușcându-se cu arma din dotare

Polițista care și-a pus capăt zilelor împușcându-se cu arma din dotare, în timp ce se afla în locuința personală, din cartierul buzoian Dorobanți, se numește Cecilia Chiriţă. Femeia avea 36 de ani şi doi copii minori, de 5, respectiv 10 ani.

31 oct. 2022, 15:17

Poliţista din Buzău care și-a pus capăt zilelor împușcându-se cu arma din dotare avea o familie frumoasă. Femeia absolvise Școala de agenți de la Câmpina, fiind ulterior, încadrată la IPJ Buzău. De asemenea, studiase dreptul la Universitatea Spiru Haret. În prezent, poliţista activa la Secția de Poliție Rurală Mărăcineni.

Cecilia Chiriţă avea 36 de ani, era căsătorită din 2011 şi avea doi copii. Din primele date, poliţista din Buzău şi-a dus dimineaţă copiii la şcoală, apoi a revenit la locuinţa ei din cartierul Dorobanți, acolo unde și-a pus capăt zilelor. A fost găsită de soţ într-o baltă de sânge.

Citeşte şi: Poliţist rănit grav după ce s-a împuşcat cu arma din dotare

Potrivit unor surse citate de sansanews.ro, în ultima vreme între poliţista din Buzău și soțul ei ar fi avut loc mai multe discuții aprinse, ultima chiar cu o seară înainte ca femeia să se sinucidă. Aceleași surse spun că luni dimineață polițista l-ar fi sunat pe soțul său și ar fi amenințat că îşi va pune capăt zilelor, însă soțul nu ar fi luat-o în serios. Pentru că femeia nu a mai ajuns la post, soţul a mers acasă. A găsit-o fără suflare în casă, într-o baltă de sânge.