Şase persoane au căzut din barcă în Dunăre. Operaţiunea de salvare s-a încheiat cu succes

Pompierii tulceni au intervenit, sâmbătă după-amiază, pentru salvarea a şase persoane care au căzut în apă din barcă, la faţa locului deplasându-se mai multe ambarcaţiuni ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, dar şi ale Poliţiei de Frontieră.

RomaniaTV.net
13 mai 2017, 15:42
Şase persoane au căzut din barcă în Dunăre. Operaţiunea de salvare s-a încheiat cu succes

UPDATE Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, cele şase persoane care au căzut în apă, dintr-o barcă, la gura Dunării cu Sulina, au fost salvate de către echipajele Poliţiei de Frontieră.

Echipajul SMURD Crişan şi echipajul de pe ambarcaţiunea ambulanţei vor monitoriza din punct de vedere medical cele şase persoane.

Potrivit reprezentanţilor ISU Tulcea, şase persoane aflate într-o barcă au căzut în apă, sâmbătă după-amiază, la gura Dunării cu Sulina, iar persoana care a sunat la 112 să anunţe acest eveniment face manevre de scoatere a acestora din apă.

La faţa locului se deplasează două echipaje ale ISU Tulcea, un SMURD de la Crişan şi o ambarcaţiune, două echipaje ale Poliţiei de Frontieră aflate în zonă şi o ambarcaţiune a Ambulanţei Tulcea.