Pompierul cu voce divină, moment fabulos pe scena de la “Românii au talent”!

Moment de senzație în cea de-a cincea ediție a emisiunii "Românii au talent", de vineri seara, de la PRO TV. Pe scenă a urcat un pompier din cadrul ISU Harghita, care a arătat că un caracter puternic nu e lipsit de sensibilitate.

04 mart. 2022, 22:38
Pompierul cu voce divină, moment fabulos pe scena de la “Românii au talent”!

Lucian Pășcan are 41 de ani și lucrează ca pompier, de 15 ani. A salvat vieți, dar vineri seara, pe scena de la „Românii au talent”, a cucerit și inimi.

Pompierul a cântat și a uimit cu talentul său! A primit patru de „DA”, aplauze și numai cuvinte de laudă din partea juriului. Dar, cel mai important, a reușit să transmită o emoție copleșitoare, căci melodia aleasă a mers la inimile tuturor. Lucian Pășcan a interpretat melodia lui Calum Scott, „You are the reason”.

CITEȘTE ȘI: ROMÂNII AU TALENT 26 februarie 2022. S-a dat Golden Buzz! Andra: „Mi se pare incredibil că te avem aici”

”Eu am două pasiuni, dar în această seară am să cânt. Legat de muzica ușoară pot să spun că în ultimii doi ani am început să o iau mai în serios. Nu am făcut niciodată canto, nu am avut profesor care să mă îndrume în această privință, tot ce fac este autodidact. Acasă, în balcon, mi-am aranjat un colțișor al meu pentru că eu locuiesc acasă cu trei fete și acolo mi-a mai rămas loc disponibil. Când prind momentul sunt la studio și înregistrez ceva nou”, a pompierul cu voce divină, Lucian Pășcan.

Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au fost absolut fascinați de momentul pompierului.

CITEȘTE ȘI: Ea e Meola Martina, fetița de 8 ani care a obținut Golden Buzz la Românii au Talent. Andra: „E un copil – geniu”

”Ce frumos! Simplu, din suflet, frumos, cu emoție, asta am simțit. Am surprins câțiva din public care au închis ochii și s-au lăsat duși de muzică și de vocea ta!”, a mărturisit Andra.

”E foarte bine că ai venit să arăți întregii țări ce poți să faci. Atât de simplu și frumos a sunat tot momentul ăsta. Mi-a mers la inimă momentul tău”, a mărturisit Mihai Bobonete.

”E foarte plăcut când oamenii vin să dăruiască. Lucian a venit de la Miercurea Ciuc să ne dăruiască trei minute de emoție din partea lui și le-am primit cu drag”, a spus Andi Moisescu, după momentul fabulos al pompierului.