Ponta: „Vor organiza alegerile aşa cum au organizat şi ţara în ultimele luni. Vor muri oameni, se vor îmbolnăvi”

Victor Ponta a declarat într-o şedinţă online că guvernul PNL nu este în stare să organizeze alegerile, aşa cum nu a fost în stare să organizeze nici ţara în ultimele luni. 

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 10:57
Ponta: „Vor organiza alegerile aşa cum au organizat şi ţara în ultimele luni. Vor muri oameni, se vor îmbolnăvi”

Ponta a afirmat, la dezbaterile din Parlament pe tema deschiderii şcolilor şi organizării alegerilor, că premierul Ludovic Orban spune că este pregătit, dar după şase luni de pandemie situaţia este mai rea.

Citeşte şi: Victor Ponta: „Măştile vin din China cu 15 bani, iar la Ministerul Sănătăţii ajung cu 65 de bani” DOCUMENT

„Sunt absolut convins că aşa cum a organizat România în ultimele şase luni acest Guvern, aşa va organiza şi alegerile. Că se vor îmbolnăvi oameni, că le punem viaţa în pericol oamenilor, pentru că Guvernul nu e în stare să organizeze nimic. Noi, cei de la Pro România, vrem alegeri, dar nu cu acest Guvern. Aşa încât domnule Ciolacu, cred că aţi greşit grav când aţi votat acest Guvern. Deja nu trebuie să puneţi în moţiune decât un vaccin anti-Lucovid, pentru că avem acest Guvern de pepsiglas”, a mai afirmat Ponta.

De asemenea, el a criticat-o şi pe Monica Anisie pentru că, într-o emisiune de televiziune, a spus „pepsiglas” în loc de plexiglas.

„Între timp toţi oamenii care suntem normali la cap vrem să ştim dacă trimitem copiii la şcoală dacă se întorc sănătătoşi. Am aflat de la doamna Anisie că rezolvă cu pepsiglas. Faptul că e analfabetă nu e râs. E o premieră în rândul miniştrilor din ultimii 30 de ani. Dincolo de pepsiglas, cum spune doamna Anisie, sunt şcoli în toată ţara, în care să spui că pui 8 elevi în clasă, că pui pepsiglas cum zice doamna Anisie. Cred că mai bine o remaniază pe doamna Anisie, domnul Orban şi îl pune pe domnul Vanghelie”, a afirmat Ponta.