Ponta acuză Guvernul că recurge la Fondul de Rezervă pentru a cumpăra primari. „Alegerile reprezintă singurul punct de interes”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a acuzat Guvernul, miercuri, în direct, la România TV că a alocat bani din Fondul de Rezervă pentru a "cumpăra" primari din PNDL, "faimosul program al lui Liviu Dragnea. Fostul premier susţine că este vorba despre o sumă de 3 miliarde de lei, bani care ar fi fost suficienţi pentru dublarea alocaţiilor şi creşterea pensiilor conform legii.

RomaniaTV.net
19 aug. 2020, 13:40
Ponta acuză Guvernul că recurge la Fondul de Rezervă pentru a cumpăra primari. „Alegerile reprezintă singurul punct de interes”

„În rectificare am văzut 2 miliarde de lei puşi în Fondul de Rezervă. Sunt banii de care prim ministru dispune după o simplă semnătură de la Ministerul de Finanţe

Domnul Orban a pus două miliarde de lei pentru PNDL, faimosul program al domnului Dragnea, cu care cumpără primari. S-au mai alocat un miliard de lei de lei pentru alegeri. Cu trei miliarde de lei s-ar fi putut aloca pensiile şi alocaţiile majorate prevăzute de lege”, a declarat Victor Ponta la România TV, în cadrul emisiunii Newsline.

Mai mult, liderul Pro România acuză Guvernul că nu a rezolvat nicio problemă de sănătate a românilor pentru a putea organiza alegerile locale din 27 septembrie.

„Alegerile reprezintă singurul punct de interes pentru domnul Orban”, a afirmat Victor Ponta.

Fostul premier a dat asigurări că parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului PNL.

„Cred că au greşit foştii mei colegi de PSD că au votat Guvernul Orban. Domnul Orban şi PNL trebuie să primească o lecţie din partea oamenilor. Această serie de minciuni şi hoţii trebuie sancţionată”, a conchis Ponta.

LOVITURĂ pentru Guvern din partea PSD. Când va fi citită moţiunea de cenzură. PNL analizează dacă sesizează CCR