Ponta: Adrian Sârbu m-a întrebat dacă vreau să mă facă preşedinte. I-am spus să-şi plătească taxele

Victor Ponta a declarat luni seara, la România TV, că Adrian Sârbu i-a propus "să-l facă preşedinte". Declaratia a fost făcută de premier în contextul în care a fost întrebat despre interceptarea lui Adrian Duicu în biroul lui de la Palatul Victoria şi articolele publicate pe gandul.info.

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 20:49
Ponta: Adrian Sârbu m-a întrebat dacă vreau să mă facă preşedinte. I-am spus să-şi plătească taxele

Premierul Victor Ponta a afirmat că are „o mică neînţelegere deja de lungă durată” cu Adrian Sârbu, pornind de la o discuţie avută cu acesta. 

Eu am o mică neînţelegere cu Adrian Sârbu. El a spus că i-a făcut pe toţi preşedinţi şi dacă nu vreau să mă facă şi pe mine. Eu i-am spus „Nu, mulţumesc”. Să-şi plătească mai întâi taxele şi de atunci sîntem în relaţii foarte reci. Eu am avut o pretenţie social-democrată: întâi să-şi plătească taxele şi apoi ne împrietenim. Şi de atunci sîntem un pic cam ‘froid'”, a explicat premierul Ponta, la România TV.

În ce priveşte interceptările din dosarul Duicu, Ponta a spus că nu există supraveghere tehnică în biroul lui de la Palatul Victora, „dvs sunteţi primii care aţi pus microfoane în acest birou. O stire, când e bună, nu e neaparat să fie şi adevarată”.

Adrian Sârbu a reacţionat la declaraţiile premierului şi a precizat că s-a întâlnit de mai multe ori cu Victor Ponta, dar că afirmaţia premierului în legătură cu o discuţie pe care au avut-o este „pură fantezie”.

M-am întâlnit de multe ori cu domnul Ponta, şi nu la cererea mea. Afirmaţia făcută în interviul servit de România TV este o pură fantezie personală. Cariera politică a domniei sale nu a fost şi nu este obiectul activităţilor mele. Nu am neînţelegeri şi nimic de tranzacţionat cu Victor Ponta şi nici cu camarila sa, deranjaţi până la obsesie de existenţa Gândul şi Mediafax. Victor Ponta nu este nici primul şi nici ultimul politician român care, odată ajuns la putere, confundă media cu Disneyland-ul propagandei”, afirmă Adrian Sârbu, citat de Mediafax.


loading...
Partenerii noștri