Victor Ponta: Când e vorba de bani, Băsescu nu mai e anti-rus VIDEO

Premierul Victor Ponta s-a referit la contractul Gazprom, legalizat de notarul Ioana Băsescu, fiica preşedintelui şi l-a caracterizat pe acesta ca fiind mai puţin anti-rus decât se afişează.

RomaniaTV.net
20 ian. 2014, 10:43
Victor Ponta: Când e vorba de bani, Băsescu nu mai e anti-rus VIDEO

„Când e vorba de bani, Băsescu nu mai e anti-rus, aşa cum se arăta. Eu cred că nu trebuie să fii nici pro-rus, nici anti-rus, eu cred că trebuie să fim pro-România”, a afirmat premierul social-democrat.

Ponta a făcut aceste declaraţii în contextul discuţiei despre impozitul pe profitul reinvestit. În acest sens, el a afirmat că scutirea de impozit a profitului reinvestit are şanse foarte mari de a fi aplicată în acest an, întrucât economia a mers bine.

Săptămâna trecută, şeful statului afirma că fiica lui cea mare, Ioana, nu a luat bani de la Gazprom, menţionând că în calitate de notar, aceasta poate să legalizeze acte de la oricine. Reacţia şefului statului a venit după ce Antena 3 a anunţat că Ioana Băsescu, în calitate de notar, s-a ocupat de tranzacţiile încheiate de gigantul rus, prin care a cumpărat benzinării în România.