Ponta cere miniştrilor să ia atitudine faţă de „campania ticăloasă de dezinformare” a PDL

Primul-ministru cataloghează acuzaţiile venite din partea PDL privind iminenta arestare a judecătorilor Curţii Constituţionale drept o „campanie ticăloasă” şi cere membrilor Executivului să respingă afirmaţiile democrat-liberalilor

RomaniaTV.net
05 iul. 2012, 16:48
Ponta cere miniştrilor să ia atitudine faţă de „campania ticăloasă de dezinformare” a PDL

Premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să explice public că Guvernul este ţinta unei „campanii ticăloase de dezinformare” a PDL, care lansează acuzaţii iresponsabile, precum iminenta arestare a judecătorilor Curţii Constituţionale, fapt ce ar afectaîn final imaginea României.

„Aş vrea să folosiţi şi Ministerul de Externe, şi domnul ministru al Justiţiei şi să explicaţi că această campanie ticăloasă de dezinformare a celor de la PDL, prin intermediul colegilor lor de partid de la PPE, este o campanie împotriva României. Ei cred că lovesc în Guvernul USL, dar efectele acuzelor lor iresponsabile vor afecta România în perioada următoare”, a precizat primul-ministru, în şedinţa de joi a Guvernului, citat de Mediafax.

Declaraţia lui Ponta vizează faptul că, miercuri, un europarlamentar PDL a comunicat comisarului european pentru Justiţie, Viviane Reding, că judecătorii Curţii Constituţionale urmează să fie arestaţi.