Ponta compară organizarea alegerilor cu incendiul din Colectiv: „Vor muri oameni din ambiţia lui Orban”

Victor Ponta a comparat organizarea alegerilor locale din septembrie cu incendiul din Colectiv. Fostul premier susţine că Ludovic Orban organizează alegeri conştient că un număr mare de români vor muri.

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 18:15
Ponta compară organizarea alegerilor cu incendiul din Colectiv: „Vor muri oameni din ambiţia lui Orban”

„La Colectiv au murit nişte oameni într-un accident pe care nimeni nu putea să îl previnăi iar eu mi-am asumat şi mi-am dat demisia! Acum Orban nu poată să spună că nu era pandemie în România, ştie de şase luni. Dacă organizează alegeri fără să facă nişte condiţii clare de siguranţă, dacă deschizi şcolile fără să dai pic de ajutor, atunci e cu premeditare, nu e din greşeală. Toţi care se vor îmbolnăvi şi vor muri sunt îmbolnăviţi şi omorâţi de ambiţia lui Ludovic Orban şi a echipei sale. Trebuie un guvern care să se gândească la România, depinde de Iohannis.” , susţine Ponta.

„Toate voturile Pro România sunt pentru moţiunea de cenzură. Eu cred că în ce ne priveşte, aşa cum nu am votat guvernul Orban, evident că vom vota pentru moţiune. Orban este premierul din istoria României care a dat cele mai multe Ordonanţe de Urgenţă neconstituţionale, Orban vorbeşte aiurea” , suţine liderul Pro România.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre banii pentru alocaţii şi pensii: „Ăia sunt banii cu care şantajează primarii să treacă la PNL”

„Este mai rău decât era în luna martie. Nu va fi stare de urgenţă până pe 27 septembrie, eu vă spun că şi dacă vor fi 10.000 de cazuri sau 100.000 de cazuri, Orban va spune că vrea alegeri. Vreau să vedem, l-am chemat pe Orban să ne spună măsurile de începere a anului şcolar şi a alegerilor, o să îl mai chemăm.” , a declarat Victor Ponta la România TV.