Ponta: Crin greşeşte când e ironic. M-a deranjat termenul „parşivel”

Premierul Ponta s-a declarat deranjat de calificativul "parşivel" folosit de Crin Antonescu cu privire la modul de promova proiectul de lege Roşia Montană, subliniind că liderul PNL greşeşte cu o astfel de declaraţii deoarece oamenii apreciază solidaritatea celor doi şi nu că îşi "dau la picioare".

RomaniaTV.net
16 sept. 2013, 19:22
Ponta: Crin greşeşte când e ironic. M-a deranjat termenul „parşivel”

Victor Ponta a declarat că deşi a fost deranjat de termenii în care Crin Antonescu a vorbit despre felul în care a tratat, ca premier, proiectul Roşia Montană. Ponta a admis că nu îi place termenul „parşivel”.

„Nu, nu îmi place, dar nici nu o să mă auziţi vreodată, cum nu m-aţi auzit în aceşti trei ani, spunând ceva de rău de un partener – Crin Antonescu este partenerul meu -, spunând ceva de rău în public. Eu aşa înţeleg un parteneriat şi o să mă ţin de el până la capăt”, a spus, luni, Ponta la B1 TV.

Ponta a declarat că a constatat că Antonescu în ultima vreme e foarte critic şi foarte ironic, dar, în opinia sa, greşeşte.

„Asta cred că îl afectează pe el şi oamenii apreciază mai degrabă solidaritatea unor oameni care sunt împreună, nu faptul că îşi dau la picioare”, a mai spus premierul.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa partenerului din USL, premierul Victor Ponta, pe subiectul Roşia Montană, acuzându-l că nu şi-a asumat responsabilitatea pe proiectul iniţiat de Guvern, că a fentat discuţia legată de exproprieri şi face un joc „parşivel”.