Ponta: Criza politică nu va fi de durată, aşa e cohabitation a la roumaine, preşedintele se supără, dar trece

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu va fi de durată criza politică actuală, ea urmează a fi depăşită în două-trei săptămâni, după revotarea bugetului de către Parlament, transmite Mediafax.  El a mai arătat că mesajul său către FMI şi CE este că "aşa e cohabitation a la roumaine, preşedintele se mai supără, dar trece".

04 dec. 2013, 14:49
Ponta: Criza politică nu va fi de durată, aşa e cohabitation a la roumaine, preşedintele se supără, dar trece

„Criza politică nu va fi durată şi de aceea vreau să-i mulţumesc guvernatorului (Mugur Isărescu, n.red.), care, ieri (marţi, n.red.), a fost la acea discuţie şi poate să trasmită pe propriile sale canale mesajul foarte clar că e o încăpăţânare a preşedintelui care însă se rezolvă constituţional, în sensul că retrimite, noi revotăm şi promulgă legea„, a spus Ponta, întrebat cât va dura criza politică actuală.

El a precizat că această criză politică va fi depăşită în două-trei săptămâni. „E foarte important ca şi mesajul meu către Comisia Europeană, către FMI, şi mesajul guvernatorului şi mesajul altor persoanje cu funcţii importante în statul român este acela că aşa e «cohabitation a la roumaine» – coabitarea românească – din când în când preşedintele se mai supără, dar trece. În două-trei săptămâni trecem peste chestia asta”, a mai spus Victor Ponta.

VEZI SI:

Băsescu: Banii de la Dragnea sunt electorali, pentru primari. Unii aşa lucrează, dacă primesc fise în tonomat