Ponta, despre afirmaţiile lui Rogozin: Sunt simple provocări / Rogozin: Mă invit la Bucureşti

'Sunt simple provocări şi, când avem atât de multă treabă de făcut în România, uite în agricultură, dar nu doar în agricultură...încerc să nu răspund decât atunci când este cazul la asemenea provocări', a afirmat premierul Victor Ponta referitor la afirmaţiile vicepremierului rus Dmitri Rogozin, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 15:23
Ponta, despre afirmaţiile lui Rogozin: Sunt simple provocări / Rogozin: Mă invit la Bucureşti

Premierul Victor Ponta şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, au efectuat luni o vizită de lucru la Societatea Agritim Feteşti, care este profilată pe producţia de cereale şi plante tehnice.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a autoinvitat la Bucureşti, la 31 august, într-un mesaj postat luni pe contul său de Facebook.

‘Le propun domnilor (Traian) Băsescu şi (Victor) Ponta să sărbătorim împreună, la 31 august, la Bucureşti, 70 de ani de la eliberarea acestui oraş de fasciştii români’, a scris Rogozin pe contul său.

Această nouă postare pe o reţea de socializare survine după un schimb de replici intens mediatizate cu reprezentanţi ai autorităţilor de la Bucureşti.