Ponta, despre demisia lui Udrea: Nu doresc răul nimănui

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat că demisiile din funcţii de conducere ale partidelor sunt un lucru firesc atunci când o formaţiune politică pierde alegerile. "Am trecut şi eu prin chestia asta", a spus Ponta.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 12:55
Ponta, despre demisia lui Udrea: Nu doresc răul nimănui

„Aşa se întâmplă la alegeri: cei care câştigă sărbătoresc, ceilalţi nu. Am trecut şi eu prin chestia asta. Nu doresc răul nimănui”, a spus primul-ministru când a fost invitat să comenteze demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a comentat şi el demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti, el întrebând, retoric: „Decât atât? Asta e singura măsură?” „Elena Udrea a fost preşedinte la Bucureşti. USL a câştigat în 36 de judeţe, sau, altfel spus, PDL la final va rămâne cu două judeţe. Nu e vorba numai de Elena Udrea”, a spus Dragnea.

El a precizat că PDL este într-o situaţie în care nu a mai fost niciun partid din România după alegeri locale şi că, dacă PSD ar fi înregistrat un eşec similar, în Biroul Permanent Naţional nu ar mai fi rămas nimeni.

„În PDL sigur există oameni responsabili, care ar fi în stare să ducă partidul ăsta într-o zonă a normalităţii şi a unui comportament corect din punct de vedere politic. Dacă în PDL lucrurile vor intra pe un făgaş normal, s-ar putea să fie privit altfel”, a spus Dragnea, citat de agenţia Mediafax.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.