Ponta, despre ieşirea lui Iohannis: România nu mai este o ţară sigură, România nu mai are un stat puternic, este un sat fără câini

Fostul premier Victor Ponta taxează cea mai recentă declaraţie a preşedintelui Iohannis privind cazul Caracal şi spune că şeful statului trebuie să se ocupe de toţi românii, nu de un caz.

30 sept. 2019, 18:00
Ponta, despre ieşirea lui Iohannis: România nu mai este o ţară sigură, România nu mai are un stat puternic, este un sat fără câini

„România nu mai este o ţară sigură, România nu mai are un stat puternic, este un sat fără câini”, a afirmat Victor Ponta la Digi 24, conform News.ro.
 
„Şi eu cred că e o bâlbâială incredibilă ce se întâmplă cu diverse cazuri, dar domnul Iohannis l-a numit pe domnul acesta procuror şef. Nu poţi, ca preşedinte, să intri într-o anchetă, ci să vorbeşti despre o problemă generală. Cred că e o ieşire ca să acopere ce a spus doamna Dăncilă, dar de ce să o acopere, că doamna Dăncilă a spus numai prostii”, a susţinut Ponta.
 
„Nu ieşi la televizor să spui că nu-ţi place cum face un procuror un caz. (…) Chiar nu înţeleg această ieşire. De la preşedintele ţării aştept să văd că se ocupă de noi toţi. Nu de un caz. Nu cred că asta trebuie să facă preşedintele ţării. Preşedintele ţării trebuie să se ocupe de un sistem care merge prost. Te ocupi de un caz? Sigur, sunt cazuri care fac rating, dar nu e treaba ta să faci rating sau să te ocupi de astfel de cazuri”, a mai afirmat Victor Ponta.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Îi cer domnului Bănilă de la DIICOT demisia