Ponta DEZMINTE pe Facebook că se află în Turcia: Vă rog nu mai SPERIAŢI bietul CÂINE!

Premierul Victor Ponta a scris joi seara pe Facebook un mesaj în care dezminte zvonul potrivit căruia s-ar afla în Turcia, unde s-ar opera din nou.

10 sept. 2015, 19:04
Ponta DEZMINTE pe Facebook că se află în Turcia: Vă rog nu mai SPERIAŢI bietul CÂINE!

Victor Ponta a precizat că nu a plecat din ţară, ci că se afla, joi seara, în sânul familiei, înainte de o zi cu „treabă multă la Guvern”.

„LILO, cea mai buna prietena a Irinei si al 5 lea membru al familiei noastre, a vazut la televizor ca sunt fugit in Turcia / ca ma operez si nu ma va vedea mult timp!!! A venit uimita sa ma intrebe ce fac? Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern! Va rog nu mai speriati bietul caine”, a scris premierul Victor Ponta pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Dragnea, despre informaţii că Ponta ar fi în Turcia: Nu am mai vorbit de marţi. Nu ştiu dacă e plecat

În presă au apărut informaţii, joi seară, că premierul Victor Ponta ar fi plecat din nou în Turcia şi că le-ar fi spus colaboratorilor săi că merge pentru analize la clinica la care în luna iunie s-a operat la genunchi.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Parlament, întrebat de jurnalişti dacă Victor Ponta este plecat în Turcia, că nu a vorbit cu premierul de marţi, de la şedinţa coaliţiei, şi că acesta nu a anunţat nimic.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară în 8 iulie, după o absenţă de aproape o lună.