Ponta, după ce Udrea a anunţat că vrea să cumpere teren: „Doamnă, nu e vorba de o poşetă sau de pantofi!”

Premierul Victor Ponta a comentat decizia Elenei Udrea de a cumpăra un teren arabil, arătând că i se pare foarte ciudat ca deputatul PDL să achiziţioneze astfel de terenuri de parcă ar fi poşete sau pantofi şi adăugând că parcă o vede pe aceasta "dând la sapă sau la coasă".

RomaniaTV.net
28 nov. 2013, 21:40
Ponta, după ce Udrea a anunţat că vrea să cumpere teren: „Doamnă, nu e vorba de o poşetă sau de pantofi!”

„A zis că ea, din când în când, mai cumpără teren. Doamnă, nu a fost vorba de o poşetă sau de pantofi, cum adică din când în când mai cumpăraţi teren ? Poate că are bani de prisos, e în regulă, daca sunt cinstiţi, dar cum adică, mai cumpăr din când în când câte un teren ? Şi ce faci, parcă o văd pe doamna Udrea dând la sapă sau la coasă. Sună foarte ciudat, ca să spun aşa”, a comentat Ponta la Antena 3.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, că a antamat cumpărarea a 80 de hectare teren arabil în judeţele Călăraşi şi Giurgiu la un preţ variind între 1.500 de euro pe hectar şi 3.800 de euro pe hectar, ea arătând că vrea să cultive pomi fructiferi, după ce va accesa fonduri europene, informează Mediafax.

Citeşte şi: Elena Udrea vrea să-şi vândă proprietăţile pentru a achiziţiona cât mai mult teren agricol

Udrea a arătat că a cumpărat suprafeţe mici, de câte 1-2 hectare, şi, cumulat, a ajuns la 80 de hectare, ea menţionând că a vrut să cumpere şi în zona localităţii Nana din judeţul Călăraşi, dar acolo preţurile „au sărit” de la achiziţionarea terenului de către Ioana Băsescu.

Întrebată cât a plătit pentru cele 80 de hectare de teren, Elena Udrea a arătat că preţul a fost cuprins între 1.500 şi 3.800 de euro pe hectar.

Recent, fiica cea mare a şefului statului, Ioana Băsescu, a achiziţionat 291 de hectare de teren agricol în zona localităţii Nana din judeţul Călăraşi. Preşedintele Băsescu a precizat că el a dorit achiziţia acestui teren şi că şi-ar dori ca „în familie” să mai cumpere teren agricol.