Ponta, după demisia Anei Costea: E responsabilitatea Lui, cel care a avut nevoie să moară oameni ca să aibă Guvernul Lui

Fostul premier Victor Ponta a avut o reacţie extrem de dură, după anunţul privind demisia Anei Costea din funcţia de ministru al Muncii.

14 apr. 2016, 15:23
Ponta, după demisia Anei Costea: E responsabilitatea Lui, cel care a avut nevoie să moară oameni ca să aibă Guvernul Lui

Prea putin si prea tarziu! Si oricum nu se va schimba nimic. Acesti oameni si-au atins nivelul de incompetenta pe spinarea romanilor! Dar nu este vina lor. Este doar responsabilitatea „Lui” , cel care a avut nevoie sa moara oameni ca sa aiba „Guvernul Lui”!„, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Ministrul Muncii, Ana Costea, și-a înaintat joi demisia, care i-a fost acceptată de premierul Dacian Cioloș. „Am acceptat astăzi demisia doamnei ministru Claudia-Ana Costea, care mi-a fost înaintată în cursul acestei zile. În perioada imediat următoare voi înainta domnului președinte Klaus Iohannis o propunere pentru funcția de ministru al Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice„, a transmis premierul Dacian Cioloș.

CITEŞTE ŞI: PNL, despre DEMISIA ministrului Muncii: „Este un gest foarte sănătos. A nemulţumit pe toată lumea”