Ponta: E problema şi alegerea ARD dacă şi-a găsit în Diaconescu cel mai bun candidat în Târgu Jiu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că este problema ARD şi a PDL dacă şi-au găsit în Dan Diaconescu cel mai bun candidat în Târgu Jiu, el arătând că este pregătit să candideze în colegiul în care a fost ales în 2004 şi în 2008 şi că nu concurează cu nimeni.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 10:04
Ponta: E problema şi alegerea ARD dacă şi-a găsit în Diaconescu cel mai bun candidat în Târgu Jiu

„Dacă ARD, PDL şi-a găsit cel mai bun candidat în domnul Dan Diaconescu, e problema lor, e alegerea lor. (…) Eu sunt la al treilea mandat în care reprezint municipiul Târgu Jiu şi Gorjul. Mă întrebaţi dacă sunt pregătit să candidez în colegiul meu? Eu cred că sunt. (…) Nu mă lupt cu nimeni”, a spus Ponta, întrebat cum priveşte candidatura lui Dan Diaconescu în colegiul său.

Ponta a spus că în colegiul din Târgu Jiu este de mulţi ani alături de cetăţenii municipiului, ai judeţului, de primar, de preşedintele CJ şi că împreună cu aceştia a reuşit să facă pentru oamenii din Târgu Jiu lucruri concrete care pot fi enumerate, respectiv şoseau de centură sau includerea complexului Brâncuşi în circuitul UNESCO.

„Nu concurez împotriva nimănui acolo. Pur şi simplu, aşa cum în 2004, 2008 oamenii au avut încredere în mine, când nu ştiau că o să ajung preşedinte de partid şi prim-ministru, sunt convins că vor merge alături de mine. Emoţii am pentru 2016, pentru că atunci poate că oamenii vor trage o nouă linie apropos de ce am făcut în perioada de guvernare”, a spus Ponta.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, la Biroul Electoral Judeţean Gorj, înaintea depunerii candidaturii pentru Colegiul 6, Târgu Jiu, la Camera Deputaţilor, că nu ştie cine mai candidează şi că nu are nicio problemă „de contracandidaţi”, susţinând că are emoţii ” mai ales pentru 2016″.

Candidatura liderului PP-DD, Dan Diaconescu, pentru un mandat de deputat în Colegiul 6, Târgu Jiu, unde candidează şi preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost înregistrată oficial, marţi seară, la Biroul Electoral Judeţean Gorj.