Ponta, de acord cu numirea Ramonei Mănescu ca ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens, informează Mediafax. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, duminică, că este "foarte bine" că premierul Victor Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu pentru portofoliul Transporturilor. "E foarte bine. Cu cât mai repede, cu atât mai bine", a spus Antonescu.

RomaniaTV.net
25 aug. 2013, 12:32
Ponta, de acord cu numirea Ramonei Mănescu ca ministru al Transporturilor

Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de sâmbătă din BPN al PDL

Majoritatea membrilor BPN al PNL au votat această variantă, împotrivă pronunţându-se 15 membri ai BPN, au precizat surse liberale.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, duminică, că este „foarte bine” că premierul Victor Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu pentru portofoliul Transporturilor, el arătând, pe de altă parte, că este cu atât mai bine cu cât propunerea a fost acceptată mai repede. El a arătat că îi urează mult succes Ramonei Mănescu în fruntea Ministerului Transporturilor.

„Doamna Mănescu este un europarlamentar bine cunoscut, unanim apreciat în PNL pentru activitatea sa în Parlamentul European, la al doilea mandat, în zona unor tematici foarte importante, din perspectiva Ministerului Transporturilor, infrastructurii, a fondurilor europene, a politicilor regionale, e în Comisia de dezvoltare regională, are experienţă internaţională şi care, în funcţie de modul în care gâmdim exerciţiul în fruntea ministerului, poate avea date foarte importante”, a spus Antonescu.

El a mai spus că propunerea referitoare la deputatul Nini Săpunaru a fost menţinută în baza experienţei politice a acestuia şi a experienţei la nivelul administraţiei publice centrale.

Sâmbătă, premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă, duminică, din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu, insistând asupra faptului că este convins că va fi o propunere foarte bună „sau poate chiar două”.

Anterior, surse politice au declarat agenţiei MEDIAFAX că premierul Victor Ponta se împotriveşte nominalizării lui Nini Săpunaru pentru funcţia de ministru al Transporturilor, cerând PNL o altă propunere.