Ponta: PSD şi UNPR vor FUZIONA. Grupul PSD-UNPR va avea 221 de parlamentari. Vezi restul MANDATELOR

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la emisiunea "Ultima Oră", de la România TV, că grupul PSD-UNPR va fi format din 221 de parlamentari. Ponta a preciza că PSD şi UNPR vor fuziona, iar PC a decis să formeze singur grup parlamentar. Potrivit lui Ponta, PNL va avea 147 de mandate, PC - 21, UDMR - 27, ARD - 80, PPDD - 68.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 19:20

Potrivit lui Victor Ponta, grupul PSD-UNPR va număra 221 de parlamentari, cel al PNL – 147 de senatori şi deputaţi, iar PC, care anunţat că-şi face singur grup parlamentar – 21.

Grupul PSD, care include şi parlamentarii UNPR – noi de altfel vom şi fuziona, cele două partide – deci grupul social-democrat are 221 de parlamentari. Sunt foarte mândru pentru că este cel mai bun rezultat obţinut de PSD. Grupul PNL va avea 147, care iarăşi cred că este cel mai bun rezultat din istoria PNL„, a spus Ponta.

Ponta a mai spus că UDMR va avea 27 de mandate, ARD – 80, PPDD – 68.

„ARD, nu ştiu dacă rămân ca ARD, s-ar putea să fie mai puţini, dar cu totul sunt 80. PP-DD, din păcate, are 68 de parlamentari. Din fericire, Dan Diaconescu, contracandidatul meu, nu face parte dintre ei. Era o ruşine îngrozitoare pentru oraşul Târgu Jiu ca un asemenea personaj să fie parlamentar de Târgu Jiu. Slavă domnului că nu e„, a adăugat Ponta.


loading...
Partenerii noștri