Ponta îi răspunde lui Crin: Nu simt niciun fel de ameninţare şi intimidare. Fac faţă foarte bine

Victor Ponta a răspuns, miercuri, acuzaţiilor lui Crin Antonescu, potrivit căruia la adresa sa ar fi existat presiuni care l-au determinat să dea înapoi în privinţa rezultatului referendumului. "Nu simt nici un fel de ameninţare şi intimidare, a declarat Ponta, la Guvern, precizând că "face faţă foarte bine în continuare" problemelor Executivului. 

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 12:16
Ponta îi răspunde lui Crin: Nu simt niciun fel de ameninţare şi intimidare. Fac faţă foarte bine

Premierul Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la declaraţiile lui Crin Antonescu că nu simte niciun fel de ameninţare şi presiune, precizând că presiunea şi greul sunt pe Guvern, iar preşedintele are „atribuţiile sale”.

„Nu simt niciun fel de ameninţare şi intimidare. Spun un singur lucru: ceea ce a spus şi dl Antonescu: colaborăm foarte bine, sigur că presiunea principală e pe umerii Guvernului şi aşa e normal să fie, preşedintele în general, sigur au fost şi cazuri diferite, dar preşedintele are atribuţiile sale constituţionale, greul întodeauna e pe Guvern şi problemele de zi cu zi sunt la Guvern. Deocamdată fac faţă foarte bine şi cred că voi face şi în continuare”, a spus premierul Ponta, după întâlnirea pe care a avut-o la Guvern cu reprezentanţii FMI.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că a observat că Guvernul a dat dovadă de „timiditate şi ezitare” în chestiunea listelor pentru referendumul din 29 iulie, afirmând că premierul Victor Ponta pare „ameninţat şi intimidat” în ultimele zile.