Ponta îl face PRAF pe Tătaru, după ce acesta a spus că ar putea restricţiona circulaţia pe Valea Prahovei şi pe litoral

Liderul PRO România, Victor Ponta, a izbucnit după ce ministrul Sănătății a anunțat că vrea să restricționeze circulatia pe Valea Prahovei si pe Litoralul Marii Negre. Ponta susține că Tătaru ar trebui să fie mai atent la încălcările normelor chiar din interiorul guvernului şi al PNL.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 13:32
Ponta îl face PRAF pe Tătaru, după ce acesta a spus că ar putea restricţiona circulaţia pe Valea Prahovei şi pe litoral

„Nelu Tataru vrea sa restrictioneze circulatia pe Valea Prahovei si pe Litoralul Marii Negre ca sa combata Pandemia de Covid 19 !!!

Propunerea mea este sa inceapa sa restrictioneze circulatia la sediul Guvernului ( unde se bea whiskey si se fumeaza cigars fara distantare sociala si fara masca) / la IASI la sedintele de Partid ale PNL unde participa sute de persoane / la TIMIS unde Primarul Robu si Senatoarea Gorghiu vin cu elicopterul sa inaugureze un teren de fotbal facut din banii dati de Liviu Dragnea prin PNDL !

Ce parere aveti dvs despre Nelu Tataru- este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?”, a scris Victor Ponta luni pe Facebook.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu îl ATACĂ pe Marcel Ciolacu. „A fost la emisiune să spună că mai bine îl pupi în fund pe Klaus decât să-l critici”