Codrin Ştefănescu îl ATACĂ pe Marcel Ciolacu. „A fost la emisiune să spună că mai bine îl pupi în fund pe Klaus decât să-l critici”

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, îl acuză pe Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraţilor, că ar avea o înţelegere cu preşedintele Klaus Iohannis.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 11:25
Codrin Ştefănescu îl ATACĂ pe Marcel Ciolacu. „A fost la emisiune să spună că mai bine îl pupi în fund pe Klaus decât să-l critici”

„Azi a fost Ciolacu la emisiune. Să ne zică ce lider providenţial a devenit între timp. Şi că mai bine îl pupi în fund pe Klaus, decât să-l critici. Că aşa vrea electoratul PSD, nu voci tăioase gen Codrin, Teodorovici, Pleşoianu sau Şerban! Mai bine să plece din partid toţi nemulţumitii, doar academiştii secreţi contează!

Puciştii de ieri, servitorii disciplinaţi ai Cotroceniului de azi. D-aia vă zic că e musai să ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu aşa!”, a scris Codrin Ştefănescu pe contul personal de Facebook.

Ciolacu: „PSD îşi doreşte alegeri pe 27 septembrie. Dacă se va prelungi starea de alertă, nu vom mai avea alegeri”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, s-a declarat amuzat, duminică, la România TV, pe tema scenariului lansat de unii analişti care văd posibilă o înţelegere între PSD şi Klaus Iohannis de schimbare a premierului întrucât preşedintele nu l-ar mai vrea pe Ludovic Orban în postul de şef al Executivului.

În urmă cu câteva săptămâni, Codrin Ştefănescu a anunţat îl va sprijini la congres pe Eugen Teodorovici, dacă fostul ministru de Finanţe va candida.

Codrin Ştefănescu a declarat că în Partidul Social Democrat există două tabere – una condusă de Marcel Ciolacu, actualul preşedinte interimar la formaţiunii, şi o alta condusă de Eugen Teodorovici, fost preşedinte executiv al social-democraţilor.

Codrin Ştefănescu susţine că se duc lupte în PSD. „Au primit ordin să pună mâna pe acest partid, iar noi ne chinuim să îl recuperăm”


loading...