Ponta, ironic cu Alina Gorghiu: Spuneam că e ca Elena Udrea, dar acum cred că o nedreptăţesc pe Udrea

Victor Ponta a declarat marţi seară că şefa PNL, Alina Gorghiu, reprezintă o "enigmă" pentru el, în condiţiile în care pe vremea USL era gata oricând să se lupte cu democrat-liberalii şi cu oamenii lui Traian Băsescu, iar acum are o atitudine diametral opusă.

28 iul. 2015, 20:37
Ponta, ironic cu Alina Gorghiu: Spuneam că e ca Elena Udrea, dar acum cred că o nedreptăţesc pe Udrea

„Alina Gorghiu, cât am fost în USL, s-a luptat cu băsiştii, cu pedeliştii, îl iubea pe Crin, pe mine, pe toată lumea. Apoi deodată s-a schimbat. I-am zis că parcă e exact Elena Udrea, dar acum încep să cred că nu. O nedreptăţesc pe Udrea. Treaba ei, ce să mai spun?”, a comentat Victor Ponta, la B1 TV.

Victor Ponta a acceptat ordonanţa salariilor, deşi nu e de acord cu ea: S-ar fi zis că mă RĂZBUN pe Iohannis

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marți seara, într-o emisiune televizată, că atât Victor Ponta cât și Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL: „Unul a pierdut partidul și își va pierde cariera politică din varii motive, printre care ultimul este că se încăpățânează să rămână în funcție, o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, dar fiecare își alege cauzele pentru care se luptă, iar Crin Antonescu și-a pierdut partidul și a pierdut europarlamentarele în mare parte tot din acest motiv”, a spus Alina Gorghiu la Antena 3.

Victor Ponta: Nu sunt PROSTĂNAC, să mă apuc să-l sap pe Liviu Dragnea. Suntem o echipă

Despre fostul său adversar politic Vasile Blaga, alături de care conduce acum marele PNL, Alina Gorghiu a spus că este un om care a reușit să îi câștige respectul. „Nu aș spune că Vasile Blaga este fioros. Este un om foarte organizat, care a reușit să îmi câștige respectul în aceste șase luni în care colaborăm. Am cunoscut și dimensiunea asta a lui, de organizator mai aspru în campania pentru prezidențiale, dar e nevoie, reușim să ne completăm profilul”, a menționat co-președintele PNL.

Alina Gorghiu a mai spus că primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre membrii PNL dar nu l-a văzut la niciun fel de ședință a partidului și că rămâne de văzut dacă va dori să mai candideze pentru primărie sau dacă electoratul îl va mai susține.