Victor Ponta: „România are cea mai mare scădere economică de după 1989. Orban şi Iohannis sunt interesaţi de alegeri”

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat duminică la România TV, că Klaus Iohannis şi Ludovic Orban vor neapărat să organizeze alegerile locale, chiar dacă România se confruntă cu o creştere a numărului de infecţii cu noul coronavirus şi "are cea mai mare scădere economică de după 1989 şi, cel mai mare deficit bugetar".

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 17:38
Victor Ponta: „România are cea mai mare scădere economică de după 1989. Orban şi Iohannis sunt interesaţi de alegeri”

„Cu siguranţă şi domnul Iohannis şi domnul Orban vor neapărat să aibă alegeri în 27 septembrie cu orice preţ. (…) S-ar putea să piardă Primăria Generală. În ţară o să câştige de unde au luat de la PSD primari. Celealte lucruri sunt băgate sub preş pentru acest obiectiv”, a declarat Victor Ponta, în direct, la România TV.

Liderul Pro România a spus că „nici acum nu ştim dacă o să înceapă şcoala”.

„Are cineva pregătit manualul. Cum intră profesorii, cum intră personalul auxiliar, cum trebuie să stea băncile. E un haos!

Am intrat în izolare când aveam aproape 200 de cazuri. La 1.500 ne intersează alegerile”, a menţionat Ponta.

Ministrul Muncii, explicaţii despre creşterea pensiilor cu 14 la sută. „Atât s-a putut face. Sper ca pensionarii să înţeleagă”

Fostul premier a amintit că pensiile nu au fost mărite cu 40 la sută, aşa cum prevede legea, şi nici alocaţiile nu au fost dublate.

„Nu să se dea nimic la anul. România are cea mai mare scădere economică de după 1989, cel mai mare deficit bugetar. Totul este o minciună şi o păcăleală. Orban şi Iohannis sunt interesaţi de alegeri”, a precizat Ponta.

PSD depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL luni la Parlament. Ciolacu: „Este un act de patriotism”