Ponta l-a vrut pe Klaus Johannis ministru. Primarul Sibiului a refuzat

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a refuzat să preia un fotoliu de ministru în Guvernul Ponta, scrie Turnul Sfatului. Johannis a confirmat propunerea, dar nu a vrut să facă, deocamdată, mai multe comentarii pe această temă.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 08:44
Ponta l-a vrut pe Klaus Johannis ministru. Primarul Sibiului a refuzat

Klaus Johannis s-a întâlnit marţi cu premierul Victor Ponta la Palatul Victoria, iar primarul Sibiului a confirmat că i s-a propus un post de ministru.

Potrivit jurnaliştilor de la Turnul Sfatului, Victor Ponta i-a propus lui Johannis fotoliul de ministru al Externelor.

Premierul Victor Ponta a intervenit miercuri, la România TV, şi a negat că i-a oferit primarului Sibiului „funcţia de ministru de externe”.

Nu i-am propus domnului Johannis niciodată funcţia de ministru de Externe.o minciună, nu este adevărat. Şi dacă o aflaţi de la mine, o veţi afla şi de la domnul Johannis. Nu am discutat niciodată cu domnul Johannis să fie ministru de externe, nu şi-a dorit aşa ceva”, a spus Ponta, la România TV.

Întrebat în legătură cu  motivele demiterii lui Andrei Marga de la Externe, Ponta a răspuns: „Eu am un respect faţă de domnul Marga, sunt foarte mulţumit de ceea ce a făcut în funcţia pe care a ocupat-o şi sunt convins şi că în continuare va accepta să ocupe funcţii cel puţin la fel de importante.”