Ponta: Mă bucur că fetele din echipa de spadă au voie să fie la Baku fără să fie criticate

Premierul Ponta a transmis felicitări echipei feminine a României de spadă, medaliată cu aur la Jocurile Europene de la Baku, adăugând că se bucură că fetele componente ale echipei "au voie" să fie la Baku fără a fi criticate, aluzie la faptul că prezenţa sa la deschiderea Jocurilor a fost criticată.

26 iun. 2015, 16:18
Ponta: Mă bucur că fetele din echipa de spadă au voie să fie la Baku fără să fie criticate

„Felicitări fetelor din echipa de spadă, antrenorilor şi Federaţiei! Felicitări România! Mă bucur că ele au voie sa fie la Baku fără să le critice vreun «analist»”, a postat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: JOCURI EUROPENE 2015. Echipa României de spadă a câştigat medalia de AUR

Echipa României de spadă, formată din Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop şi Amalia Tătăran, a câştigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, după ce a învins în finală formaţia Estoniei, scor 31-25.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, premierul Ponta a asistat la ceremonia organizată la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku.

Citeşte şi: Victor Ponta, REACŢIE după atentatul din Franţa

Acesta a apărut în imagini în spatele preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, în condiţiile în care liderii statelor occidentale au evitat să participe la ceremonie, Ponta fiind printre puţinii politicieni europeni prezenţi în Azerbaidjan, ţară condusă de preşedintele Ilham Aliev, vizat de critici internaţionale pentru eliminarea adversarilor politici, încălcarea libertăţii presei şi alte abuzuri asupra drepturilor fundamentale.