Ponta: Mă bucur că sunt ţinta preferată a lui Băsescu. Dacă n-aş conta, n-ar pierde timpul cu mine

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la emisiunea "Ultima Oră", de la România TV, că nici el, nici preşedintele Traian Băsescu nu vor trece peste opiniile negative pe care le au unul despre celălalt, dar, în urma deciziei CCR, fiecare trebuie să-şi vadă de atribuţii. 

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 18:32
Ponta: Mă bucur că sunt ţinta preferată a lui Băsescu. Dacă n-aş conta, n-ar pierde timpul cu mine

Nu cred că domnul Băsescu va trece peste opinia negativă asupra mea şi nici eu în ceea ce-l priveşte pe dl. Băsescu. Dar dacă CCR l-a reinstalat în funcţie, fiecare dintre noi trebuie să-şi facă partea lui de atribuţii. Eu nu am intrat niciodată şi nici nu am de gând să intru în atribuţiile preşedintelui, însă preşedintele Băsescu s-a obişnuit să fie şi prim-ministru, iar asta nu am permis şi nici nu o să permit”, a spus Ponta.

Premierul a mai spus că se bucură că e ţinta preferată a şefului statului în atacurile lansate de acesta. „E normal să fie aşa. Mă bucur că sunt ţinta preferată a lui Traian Băsescu. Dacă n-aş conta, probabil că nu şi-ar pierde vremea cu mine„, a precizat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la emisiunea „Ultima Oră”, de la România TV, că revenirea lui Vasile Blaga la şefia Senatului pentru o lună „nu poate fi decât ceva de râs”. Ponta a comentat astfel sesizarea depusă de PDL la CCR privind revocarea lui Blaga din funcţia de preşedinte al Senatului.