Ponta, mesaj pentru Crin Antonescu de Florii: E ciudat cum crinii îşi schimbă culoarea din alb în negru

Ponta i-a trimis un mesaj lui Crin Antonescu de Florii! Premierul îl felicită, ironic, pe fostul său coleg de alianţă, pe care îl numeşte, indirect, crin negru.

RomaniaTV.net
13 apr. 2014, 13:37
Ponta, mesaj pentru Crin Antonescu de Florii: E ciudat cum crinii îşi schimbă culoarea din alb în negru

Victor Ponta l-a felicitat pe Antonescu, de ziua numelui. Sincer şi ironic, am putea spune, dacă ne uităm la completarea făcută de premier. Ponta scoate în evidenţă faptul că este imposibil de înţeles felul în care rapid si neasteptat, crinii îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de locul şi contextul în care se află.

Aluzia, clară la atitudinea lui Crin Antonescu în ultima perioadă a funcţionării USL, atunci când, după spusele social-democraţilor, Antonescu se înţelegea cu colegii de la guvernare cu privire la un subiect, după care ieşea public şi nu mai recunoştea nimic.

„Aşa o fi soiul lor, conchide premierul. Şi după cum ştim, anumite tipuri de crini obişnuiesc să-şi schimbe culoarea în funcţie de anotimp”, a spus premierul.

Cui să spui „La Mulţi Ani!” de FLORII. Nume care se sărbătoresc în cea mai importantă zi dinainte de PAŞTE

De asemenea, Victor Ponta a mulţumit celor care i-au urat la mulţi ani, pentru că îşi serbează şi el ziua de nume tot astăzi, chiar dacă recunoaşte că nu prea foloseşte numele de Viorel.

„Tuturor celor care azi, de Florii, îşi serbează numele – le urez sănătate, linişte şi fericire!”, şi-a început premierul mesajul pe pagina sa de pe reţeaua de socializare. 

Totodată, şeful Executivului le-a mulţumit celor care l-au felicitat cu ocazia acestei sărbători. „Deşi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat în ultimul timp tot felul de ‘prieteni’), cred că este un nume foarte frumos şi le mulţumesc celor care mi-au transmis felicitări. Şi o să mă sărbătoresc cu plăcere alături de ‘florile’ din poză!”, a scris premierul în mesajul ilustrat cu o fotografie în care soţia sa, Daciana Sârbu şi fiica sa, Irina, sunt înconjurate de trandafiri.