Ponta: Nu voi mai vorbi vreodată cu Băsescu. Nu are rost cu un om care îţi bagă cuţitul în spate

Nu voi mai vorbi niciodată cu Băsescu. Afirmaţia a fost făcută de Victor Ponta în exclusivitate la România TV. Premierul a mai spus că i-a fost imposibil să coabiteze pe aceeaşi scenă politică cu Traian Băsescu şi nu mai doreşte nici un fel de legătură cu acesta, pentru că nu are rost să mai discute cu un om care "îi bagă cuţitul în spate".

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 18:48
Ponta: Nu voi mai vorbi vreodată cu Băsescu. Nu are rost cu un om care îţi bagă cuţitul în spate

„Indiferent de lucrurile care ne-au despărţit, eu am încercat să mă port normal, constituţional, instituţional, european cu preşedintele Traian Băsescu. Răspunsul domniei sale a fost cel mai dâmboviţean răspuns posibil, adică mi-a înscenat chestia aia cu plagiatul„, a spus Victor Ponta.

Premierul a mărturisit că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu în ultima vreme şi că nici nu va mai discuta vreodată cu el.

Nu am mai vorbit şi nici nu voi mai vorbi vreodată. Niciodată. Mă rog, dacă ne întâlnim la evenimente oficiale, dar să vorbesc cu un om care se uită în ochii mei şi, între timp, îmi bagă cuţitul în spate, nu are absolut niciun rost. Cu asemenea oameni nu ai cum să vorbeşti, dincolo de lucrurile de politeţe”, a spus Ponta.

Tot la România TV, Victor Ponta a precizat că nu va putea coabita cu Traian Băsescu în cazul în care va reveni la Palatul Cotroceni după referendum.