Ponta: Nu vreau un guvern USD. Vreau un Guvern USL până-n 2016. Restructurarea îi aparţine lui Antonescu

Premierul Victor Ponta a declarat, la România TV, că nu-şi doreşte un guvern USD, că nu vrea aşa ceva, ci, dimpotrivă, că şi-ar dori un guvern USL, chiar şi până în 2016.

RomaniaTV.net
13 feb. 2014, 17:21
Ponta: Nu vreau un guvern USD. Vreau un Guvern USL până-n 2016. Restructurarea îi aparţine lui Antonescu

„E foarte important ca USL să funcţioneze şi vreau ca Guvernul să rămână în forma actuală”, a declarat premierul Victor Ponta, într-o intervenţie telefonică la România TV. Premierul a mai spus că liderul PNL Crin Antonescu este cel care îşi doreşte restructurarea Executivului.

Ponta a vorbit şi despre atacurile copreşedintelui USL din ultimele zile, spunând că nu merită limbajul şi etichetele puse lui de Antonescu.

Întrebat dacă există vreo şansă să vedem un guvern USD, premierul Victor Ponta a răspuns negativ, adăugând că nu-şi doreşte aşa ceva.

„Nu există, nu-mi doresc aşa ceva (n. red. – un guvern USD), eu nu vreau, nu-mi doresc aşa ceva. Eu vreau un guvern USL până-n 2016 dacă se poate”, a spus premierul Victor Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că, dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL „într-un fel de moşie a lui Victor Ponta sau într-un fel de USD mai mare”, se înşală.

De asemenea, Antonescu a declarat, luni seara, la România TV, că el nu are nevoie de un certificat de anti-băsist şi nu el este cel care, a doua zi după o victorie copleşitoare în alegeri, s-a dus să încheie un pact cu Băsescu, şi nici nu s-a dus să îi dea preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, „lista de comenzi ca la chelneri”.