Ponta: Orice candidat al dreptei, un contracandidat puternic. Nimeni nu poate ghici în ghioc cine va fi acela

Victor Ponta a declarat, marţi, că orice candidat al dreptei va intra în turul II al alegerilor prezidenţiale va fi un adversar puternic pentru candidatul stângii.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 11:56
Ponta: Orice candidat al dreptei, un contracandidat puternic. Nimeni nu poate ghici în ghioc cine va fi acela

Orice candidat al dreptei, oricine dintre ei va intra în turul II va fi un contracandidat puternic. Dar, sincer, cred că nimeni nu poate nici să dea în bobi, nici să ghicească în ghioc cine va fi acel candidat dintre domnul Iohannis, domnul Predoiu, domnul Mihai Răzvan Ungureanu, domnul Cristi Diaconescu, un alt candidat de dreapta adevărat… Cine ştie cine intră dintre ei în turul II. Oricine intră însă, inevitabil va fi un contracandidat foarte puternic pentru candidatul nostru’, a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

El a comentat astfel declaraţiile lui Crin Antonescu potrivit cărora acesta ia în calcul o revenire la candidatura la prezidenţiale în contextul afirmaţiilor senatorului PSD Liviu Pop, care a susţinut că fostul preşedinte PNL ar fi fost şantajat de şeful statului pentru a se retrage din cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Ponta: Dacă voi decide să candidez la Preşedinţie, îmi depun candidatura la Consiliul Naţional, pe 1 august

Ponta a confirmat că a avut cu Antonescu o discuţie telefonică luni seară cu privire la acest subiect.

Da, m-a sunat. Nu s-a întâmplat vreodată să mă sune să nu-i răspund la telefon sau invers. M-a sunat, m-a întrebat dacă ştiu despre ce a afirmat domnul senator Pop. Chiar nu ştiam, chiar nu aveam habar. Şi, după aceea, de fapt, cred că şi mie Crin mi-a atras atenţia asupra acelor lucruri şi a atras atenţia şi dumneavoastră. Dacă nu-mi spunea el, nu ştiam că se vorbeşte de o întâlnire (între Antonescu şi Băsescu – n.r.), lucruri pe care chiar nu le cunosc şi în niciun caz nu pot să le susţin neavând niciun fel de informaţie în acest sens‘, a declarat premierul.

UNPR: Victor Ponta, singurul candidat pe care îl vom susţine pentru preşedinţia României