Ponta povesteşte pe blog cum nu a fost la Monte Carlo

„Raliul de la Monte Carlo s-a terminat, Elena Udrea s-a întors la cumpărături”, se numeşte ultima postare a liderului PSD.  Ea pleacă de la acuzaţia pe care i-a adus-o sâmbătă ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, conform căreia ar fi cheltuit 40 000 de euro ca să participe la raliu.

RomaniaTV.net
22 ian. 2012, 22:20
Ponta povesteşte pe blog cum nu a fost la Monte Carlo

„Chiar daca Raliul a inceput frumos miercuri, cand eu ma aflam la Parlament la intalnirea cu Emil Boc, si a continuat joi (ziua mitingului USL de la Arcul de Triumf) evident ca pentru Evenimentul Zilei nu a contat – Ponta e la raliu cheltuind sume mirobolante (capacitatea mea de a fi in acelasi timp in doua locuri aflate la mii de km departare e de invidiat!) Oricum nimeni nu i-a mai bagat in seama, absurdul afirmatiilor fiind prea evident. Iar pentru mine chiar nu mai conteaza – i-am dat in judecata doar pentru ca intentionez ca din banii castigati de la ziarul Puterii sa finantez un tanar talentat care participa la competitii auto”, spune Ponta.

„Iata insa ca, vineri, chiar ministrul turismului s-a trezit vorbind. Intoarsa probabil recent de la Monte Carlo, acolo unde merge frecvent la shopping, yachting si alte preocupari normale gradului de pregatire, ministresa care are in poseta jumatate din bugetul Romaniei a reluat povestea cu mine la Raliu. Probabil ca nici Basescu, nici colaboratorii sai nu mai au curajul sa-i spuna cand o ia razna, altfel nu inteleg cum niciun consilier nu i-a soptit ca vorbele ei sunt cu totul in afara unei realitati foarte usor de dovedit.

In primul rand, vreau sa precizez inca o data ca nu am fost in cei 40 de ani de viata niciodata in Monte Carlo – la raliu, turism sau pentru orice alt scop. Pur si simplu nu s-a ivit ocazia, si sper sincer sa ajung candva, macar sa vad cursa de Formula 1″,  mărturiseşte social-democratul.