Ponta, reacţie la cererea DNA privind urmărirea penală a lui Oprea: „Dacă fac vreun comentariu, îi fac rău”

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, că orice comentariu ar face pe tema solicitării DNA de începere a urmăririi penale în cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea i-ar face doar rău acestuia și a adăugat că fostul ministru de Interne i-a fost "un partener politic loial".

25 ian. 2016, 12:27
Ponta, reacţie la cererea DNA privind urmărirea penală a lui Oprea: „Dacă fac vreun comentariu, îi fac rău”

Gabi Oprea îmi este și prieten și mi-a fost un partener foarte loial în tot ceea ce am făcut. Cred că, dacă fac vreun comentariu acum, nu pot decât să îi fac rău„, a afirmat Victor Ponta.

Întrebat dacă Oprea decontează faptul că i-a fost un partener politic loial, Victor Ponta a spus: „Repet, cred că orice comentariu pe care eu îl fac spunând și asumându-mi faptul că-mi este și prieten și mi-a fost și un partener politic corect și loial nu poate decât să-i facă rău. Eu vreau să-i fie bine, nu vreau să-i fac rău„, a spus Ponta.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut, luni, sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Națională și ministru al Afacerilor Interne, în legătură cu săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul în perioada în care a deținut funcția ministerială.

CITEŞTE ŞI: Gabriel Oprea, prima reacţie după ce DNA a cerut aviz pentru urmărirea penală: „Mă consider nevinovat”