Ponta: Sala Palatului NU se va închide. Va trece la RA-APPS pentru reparaţii

Premierul Victor Ponta afirmă că Sala Palatului nu urmează să fie închisă, ci va fi trecută în administrarea RA-APPS pentru că această instituţie deţine fondurile necesare pentru a fi reparată.

RomaniaTV.net
10 ian. 2013, 10:29
Ponta: Sala Palatului NU se va închide. Va trece la RA-APPS pentru reparaţii

„Vom trece Sala Palatului la RA-APPS, care are fonduri ca să o bage în acele reparaţii care nu presupun închiderea sălii. Sala nu se va închide. Sala va rămâne în continuare în funcţiune, însă din banii de la RA-APPS şi prin utilizarea economică o să avem bani să o reparăm”, a declarat premierul Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Precizarea premierului vine pe fondul apariţiei pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Guvernului a unui proiect de hotărâre privind „desfiinţarea Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului„. Ulterior, actul normativ a fost amânat.

În toamna anului trecut, Centrul pentru Artele Spectacolului „Sala Palatului” a fost trecut de Executiv din subordinea Ministerului Culturii în cea a Secretariatului General al Guvernului, pentru promovarea imaginii României şi a „strategiilor guvernamentale” în diverse domenii.