Ponta: Salut adoptarea de către deputaţi a legii privind EGALITATEA de ŞANSE

Premierul Victor Ponta a salutat, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, adoptarea de către Camera Deputaților a proiectului care prevede egalitatea de șanse, proiect susținut de acesta și de Ana Birchall.

09 sept. 2015, 20:17
Ponta: Salut adoptarea de către deputaţi a legii privind EGALITATEA de ŞANSE

„Salut adoptarea de către plenul Camerei Deputaților a proiectului legislativ privind egalitatea de şanse, pentru care am semnat în 2013 alături de doamna Ana Birchall!

Citeşte şi: Iohannis, pe Facebook: Cu toţii trebuie să spunem STOP şi să dăm femeilor ŞANSE EGALE în viaţă

O felicit pe colega mea pentru eforturile depuse pentru susținerea acestei inițiative, dar și societății civile care s-a implicat!

Este o lege importantă, care are la bază principiul european al «plăţii egale pentru munca de valoare egală» și care va ajuta la îmbunătățirea vieții femeilor din ‪‎România‬”, a scris de Victor Ponta pe rețeaua de socializare.

Citeşte şi: CONGRES PSD. Ce spune Dragnea despre cooptarea lui Ponta în viitoarea conducere a partidului

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat şi acesta în iunie o petiţie online cu privire la egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi. Şeful statului a cerut atunci stoparea discriminării de gen, militând pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi.

Campania „HeForShe”, lansată la Organizația Națiunilor Unite, în septembrie 2014, de U.N. Women, se desfășoară pe o perioadă de un an. Ambasadoarea campaniei este actrița britanică Emma Watson.