Ponta: Şedinţele politice pentru noul ministru la Interne – săptămâna viitoare, după problemele meteo

Şedinţele politice pentru nominalizarea noului ministru la Interne, post vacant ca urmare a demisiei lui Radu Stroe, vor fi organizate săptămâna viitoare, după ce problemele meteorologice vor fi depăşite, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

30 ian. 2014, 11:01
Ponta: Şedinţele politice pentru noul ministru la Interne – săptămâna viitoare, după problemele meteo

„Imediat ce se termină cu vremea, săptămâna viitoare o să fie şedinţele politice pentru acest lucru”, a spus Ponta, potrivit Mediafax.

VEZI ŞI Bursa zvonurilor: Cine ar putea să-l înlocuiască pe Radu Stroe la Ministerul de Interne

În urmă cu o săptămână, Ponta a declarat că propunerea pentru numirea unui nou ministru la Interne va fi înaintată de către conducerea PNL, dar după o discuţie în cadrul USL, conform protocolului de funcţionare al Uniunii, având în vedere că Ministerul de Interne este o instituţie foarte importantă.

El a precizat atunci că a stabilit deja cu liderul PNL, Crin Antonescu, să existe o astfel de discuţie, pentru această săptămână.

Liberalul Radu Stroe a demisionat de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, după declaraţiile susţinute în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, postul fiind preluat, interimar, de către vicepremierul Gabriel Oprea.