Ponta: Udrea e Băsescu în fustă. Domnul Blaga nu mai există VIDEO

Publicat: Marţi, 12 Februarie 2013 13:21 // Actualizat: Marţi, 12 Februarie 2013 14:44 // Sursa: RTV.net

"Înţeleg că sunt doi candidaţi: domnul Blaga şi doamna Udrea, nu? Sper să nu-mi vedeţi zâmbetul de pe faţă. Le urez succes la amândoi, cred că sunt foarte buni. Cred că doamna Udrea întotdeauna a fost un Traian Băsescu în fustă, iar domnul Blaga nu mai există", a declarat Victor Ponta, referindu-se la anunţul făcut de Elena Udrea marţi.

Elena Udrea candidează la preşedinţia PDL împotriva lui Vasile Blaga. Fostul ministru al Dezvoltării şi-a anunţat intenţia de a intra în competiţia internă a partidului în cadrul unei şedinţe de grup fulger a parlamentarilor democrat-liberali.

"Am decis să candidez la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal pentru că eu cred că PDL are nevoie de o schimbare. Candidez pentru că am curajul, am forţa şi energia necesară să vin cu un proiect nou pentru Partidul Democrat Liberal, un partid care se află cum la finalul unei etape. Cred că experienţa de luptă politică de peste 8 ani de zile este suficientă pentru a garanta că pot să mă bat în continuare cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu, aşa cum am făcut-o întotdeauna. Cred că pot să vin cu un proiect prin care să redevenim un partid care se luptă din opoziţie cu abuzurile şi cu minciunile USL. Pot să aduc un proiect cu care să revigorăm partidul, să îl energizăm, să-i arătăm un drum nou înainte, dar în acelaşi timp pot să aduc un proiect care să aducă lângă noi din nou electoratul de centru dreapta, care aşteaptă să vadă un PDL activ în Opoziţie, capabil să atragă din nou atenţia asupra lui, un partid viu şi nu un partid mort aşa cum spun adversarii nostri", a precizat Elena Udrea, la finalul şedinţei.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
elena udrea Elena Udrea candideaza la sefia PDL pdl Vasile Blaga victor ponta
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 feb 15:34
...target="_blank">Udrea candideaza impotriva lui Blaga la sefia PDL – Portal presa.ro- Ponta: Udrea e Basescu in varianta feminina. Domnul Blaga nu mai exista – RTV- ...
12 feb 14:15
...Victor Ponta a comentat marţi decizia Elenei Udrea de a candida la şefia PDL împotriva actualului preşedinte, Vasile Blaga. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Ponta: Udrea e Băsescu în fustă. Domnul Blaga nu mai există VIDEO la ...
1
EUR
4.7781
RON
16 Dec
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H