Ponta: USL va prezenta noua structură a Guvernului până pe 20 decembrie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la începutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că până pe 20 decembrie USL va prezenta noua structură a Guvernului, urmând ca în perioada Crăciunului Parlamentul să voteze bugetul de stat pe anul 2013.

RomaniaTV.net
24 sept. 2012, 10:39
Ponta: USL va prezenta noua structură a Guvernului până pe 20 decembrie

„Într-o săptămână, maximum două, trebuie să terminăm nominalizarea pe fiecare colegiu care aparţine ACS. Trebuie să vedem exact pe cine mai sprijinim pe locurile noastre. Trebuie să ne pregătim de campanie. În jur de 15 octombrie vom avea la Bucureşti lansarea candidaţilor noştri şi a proiectului nostru de guvernare pentru 2012-2016. Practic, de atunci fiecare dintre candidaţi, alături de aleşii locali, se socotesc în campanie”, a spus Ponta.

El a prezentat şi programul USL după alegerile parlamentare.

„Se termină campania pe 9 decembrie, până pe 15-20 decembrie prezentăm noua structură a Guvernului şi, din păcate pentru parlamentari, probabil în perioada Crăciunului trebuie să votăm bugetul, aşa încât spuneţi-le tuturor candidaţilor noştri să nu-şi facă program decât eventual pentru Revelion, pentru că în decembrie nu o să fie timp de odihnă. Trebuie să adoptăm bugetul de stat şi să pregătim luna ianuarie 2013”, a spus Ponta.