Ponta: Vrăjitoarea Lăzăroiu a mai păcălit câţiva naivi

Într-o postare pe blog liderul PSD analizează felul în care presa şi unii politicieni au comentat afirmaţia lui Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia Victor Ponta ar fi “traficat” dosare ale unor colegi de partid. Redăm mai jos partea finală a postării.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 10:16
Ponta: Vrăjitoarea Lăzăroiu a mai păcălit câţiva naivi

“Sebastian Lazaroiu a revenit in mai putin de 24 ore si a facut precizarile de rigoare – ca toata povestea era o minicuna gogonata lansata cu scopul de “a-mi da o lectie”. Nu sunt sigur ce intentie a avut, dar o oarecare lectie cu adevarat am invatat, si inca una complexa!

Iata ce am retinut de la Lazaroiu :

1. In primul rand, in sfarsit, a recunoscut public ca minte de ingheata apele (ceea ce Stapanul sau Basescu si colegii sai de partid nu fac nici morti – ma gandesc, de exemplu, la o alta speranta intelectuala pedelista, momentan exilata, Dl. Cristian Preda – si el a tras  o gogoasa pentru presa, ca eu am cerut Grupului Socialist sa se opuna intrarii noastre in Schengen, si nici pana azi nu a avut demnitatea si barbatia sa-si ceara scuze, desi toti au aflat pana la urma ca a mintit).

2. Am invatat ca daca tragi o minciuna, oricat de exagerata, despre cineva considerat important de presa, ai sanse mari ca aceasta sa fie preluata imediat, fara verificari si oricum fara a-l intreba pe cel acuzat!

3. Am retinut si ca, desi aceste scene ridicole (sau chiar grotesti) cu “dezvaluiri senzationale” care il au ca autor pe Oracolul Lazaroiu se dovedesc mereu si mereu simple gogosi, cuvintele sale vor fi citate in continuare ca dogme si preziceri infailibile de catre corul imperturbabil al “Martorilor lui Basescu”; oare cum se simte Emil Hurezeanu facand in fiecare duminica emisiuni alaturi de Pinocchio?

4. M-am amuzat copios pe seama deontologilor de la Evenimentul Zilei care titrau “Senzational – exclusivitate – Lazaroiu face noi dezvaluiri fata de tradarea lui Ponta” pentru ca sa fie lasati in offside chiar de eroul lor care le-a declarat senin ca a facut misto de ei! Cred ca si Raluca Turcan ar trebui angajata la Ev.Z dupa ce se reduce numarul de parlamentari la 300!

Dle Sebastian Lazarescu, multumesc!”