Ponturi pentru a arăta superb după o noapte albă

O noapte pierduta lasa deseori semne pe chipurile noastre, cu atat mai mult cu cat inaintam in varsta. Dar exista mici trucuri prin care poti pacali orele de nesomn.

10 mai 2014, 09:41
Ponturi pentru a arăta superb după o noapte albă

1. Demachierea este sfanta

Curatarea tenului ar trebui sa fie efectuata zilnic, fara exceptie. Iar daca te-ai intors acasa dupa o noapte de pomina, este cu atat mai mult obligatorie! Pielea a fost si asa destul de afectata de machiaj, fum de tigara, deshidratare si alti factori daunatori, deci are nevoie sa fie eliberata cat mai curand cu putinta, pentru a-si putea exercita normal functiile pe timpul somnului. Poti folosi servetele pre-umezite pentru a indeparta machiajul rapid.

2. Somnul de frumusete

Faptul ca iti permiti sa dormi mai mult dupa una sau mai multe nopti pierdute nu e o solutie pentru a-ti reveni din toate punctele de vedere. E important sa dormi cel putin 8 ore pe noapte, insa trebuie sa respecti un program regulat de somn pentru a transforma dormitul in somn de frumusete. Incearca sa adopti un astfel de regim de somn si vei putea face fata mai usor viitoarelor „provocari” nocturne.

3. Hidratare in timpul somnului

In timpul somnului, pielea este mult mai receptiva, fiind ferita de factorii externi care-i ingreuneaza relatia cu ingredientele din cremele hidratante, motiv pentru care cele de noapte sunt mult mai intense decat cele de zi. Da-i pielii tale ocazia sa se regenereze si sa se hraneasca din belsug in timp ce te odihnesti, folosind o crema pentru noapte. Stim… pici de somn, dar aplicarea cremei nu-ti ia decat un minut si iti garanteaza un look mai putin afectat la trezire.

Continuarea pe Lyla.ro.