Popescu, demis de la PNL sector 2: Nu am înţeles exact ce mi s-a reproşat

Dan Cristian Popescu, fostul lider al PNL Sector 2, a declarat, luni, că înlocuirea sa din funcţie de către forurile de conducere ale PNL a fost motivată de faptul că s-a început prea devreme campania, el adăugând că nu va putea susţine o eventuală candidatură a lui Neculai Onţanu din partea USL."

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 11:51
Popescu, demis de la PNL sector 2: Nu am înţeles exact ce mi s-a reproşat

„Nu am înţeles exact ce mi s-a reproşat. Ceva legat de faptul că am făcut campanie de foarte mult timp în Sectorul 2”, a declarat Popescu, la ieşirea din şedinţa Consiliului Naţional Executiv al PNL.

El a arătat că a fost stabilit candidat la Primăria Sectorului 2 de către organizaţia liberală din sector, însă nominalizarea candidatului USL pentru această funcţie urmează a fi decisă de către conducerea centrală a partidului.

„Eu nu voi susţine o candidatură din partea USL a lui Neculai Onţanu”, a subliniat Popescu.

De asemenea, el a arătat că a început încă de acum doi ani să deruleze mai multe „campanii de informare” a cetăţenilor din sector, iar ultima dintre acestea, referitoare la un program de dezvoltare a sectorului, a fost desfăşurată împreună cu fostul lider şi premier liberal Călin Popescu Tăriceanu.

„Probabil că voi da jos afişele”, a mai spus Popescu.

El a confirmat că au fost validate de CNEx al PNL, „cu majoritae de voturi”, şi înlocuirea preşedintelui organizaţiei liberale din Bucureşti, Andrei Chiliman, respectiv cea a liderului filialei din sectorul 4, Geani Dinu, decise anterior de Biroul Politic Central.