Popeyes deschide noi restaurante în Bucureşti. Ce salariu are un casier sau un lucrător în bucătărie

Popeyes România se extinde în Bucureşti. Compania americană anunţă că angajează 100 de oameni pe posturi de casier şi de lucrător în bucătărie. Sunt oferite salarii atractive şi bonuri de masă.

27 mai 2022, 08:43
Popeyes deschide noi restaurante în Bucureşti. Ce salariu are un casier sau un lucrător în bucătărie

Popeyes deschide noi restaurante în Bucureşti. Pe lângă restaurantul din Băneasa Shopping City, compania americană urmează să deschidă noi restaurante în Park Lake şi Afi Cotroceni.

Popeyes deschide noi restaurante în Bucureşti. Ce salarii oferă

Compania americană face angajări pentru restaurantele de tip fast-food din Capitală şi oferă salarii de 2.600 de lei plus bonuri de masă în valoare de 20 de lei pentru fiecare zi lucrată.

Citeşte şi Primul restaurant fast-food Popeyes s-a deschis în România. Zeci de persoane au stat câte două ore la coadă să-și cumpere de mâncare. Ce prețuri sunt

Se caută casieri şi lucrători în bucătărie.

„Vei interacționa cu oaspeții și te vei asigura că primesc tot ce au nevoie, oferindu-le mâncare proaspăt pregătită și de cea mai bună calitate, vei ajuta la menținerea standardelor de calitate și igienă alimentară în bucătăria Popeyes, (…) și vei pregăti produsele după o rețetă unică, din Louisiana”, spun angajatorii în anunţul de recrutare, potrivit Economica.net.

De asemenea, lanţul de restaurante de tip fast-food angajează şase oameni pe postul de Shift Manager Restaurant Popeyes în restaurentul din Băneasa Shopping City, dar şi în cele pe care le va deschide în Park Lake şi Afi Cotroceni. Pentru acest post compania caută oameni care au cel mult doi ani experienţă într-un post similar şi care ştiu să lucreze la PC.

Iată ce responsabilităţi au cei angajaţi pentru acest post: 

supravegherea personalului pentru a se asigura că toate standardele sunt îndeplinite;

vor oferi suport echipei de management în coordonarea și supervizarea activității din cadrul restaurantului, pe tura alocată;

vor construi o echipă motivată, eficientă și pasionată de bucătărie;

se vor asigura că toate procedurile privind standarde de calitate și igienă alimentară sunt efectuate corect.

Angajaţii selectaţi pentru postul de Shift Manager Restaurant (şef de tură restaurant) va avea un salariu cuprins între 3.200 şi 3.300 de lei, formate din 2.900 lei salariu net, la care se adaugă tichete de masă de 20 lei pentru fiecare zi lucrată, conform sursei citate.

Reamintim că Popeyes a deschis primul său restaurant din ţara noastră în Băneasa Shopping City din Capitală. Compania americană a deschis primul restaurant în anul 1972, în New Orleans, Louisiana, şi a ajuns unul dintre cei mai mari jucători din piaţa restaurantelor de tip fast-food din lume.

Citeşte şi PREŢ CARBURANŢI. Ungaria va limita din 27 mai vânzarea de benzină către străini la preţ redus