Porc filmat în timp ce traversează strada pe trecerea de pietoni. Imagini incredibile surprinse în Cluj

Un bărbat a fost surprins în timp ce îşi plimba porcul prin mijlocul oraşului. S-a întâmplat în Huedin. judeţul Cluj. Trecătorii au fost surprinşi în momentul în care au văzut cum animalul îşi urmează cuminte stăpânul şi trece strada pe la trecerea de pietoni.

12 ian. 2022, 18:28
Porc filmat în timp ce traversează strada pe trecerea de pietoni. Imagini incredibile surprinse în Cluj

Porc filmat în timp ce traversează strada pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat în centrul oraşului Huedin din judeţul Cluj.

Porc filmat în timp ce traversează strada pe trecerea de pietoni

În imaginile suprinse de trecători se vede cum animalul, bucuros că nu a ajuns pe masa de Crăciun, îşi urmează liniştit stăpânul şi chiar traversează pe la trecerea de pietoni, potrivit observatornews.ro. 

Cei care se aflau prin zonă au fost şocaţi de scenele care se petreceau în faţa lor, nevenindu-le să creadă că ceea ce văd este real.

Citeşte şi Vine criza alimentară! În două luni de zile În supermaketuri nu va mai fi DELOC carne de porc sau de pasăre din România! Motivul ireal! Producătorii sunt disperați!

PREMIERĂ MEDICALĂ. O inimă de porc a fost transplantată unui om. Intervenția a salvat viața pacientului

O premieră medicală a avut loc în SUA, unde o echipă de medici din statul Maryland a transplantat inima unui porc în corpul unui pacient, în vârstă de 57 de ani. Intervenția a reprezentat o ultimă soluție în încercarea medicilor de a-i salva viața bărbatului.

Acest tip de transplant a fost unul experimental și a avut un grad de risc maxim. Momentan, la câteva zile după operație, starea pacientului este una bună.

Potrivit medicilor de la Centrul Medical al Universității din Maryland, această intervenție în premieră  a arătat că o inimă provenită de la un animal modificat genetic poate funcționa în corpul uman fără a fi respinsă imediat.

Deocamdată este prea devreme pentru a cataloga această intervenție a fi un total succes.

Pacientul care a fost supus transplantului de inimă este David Bennet, în vârstă de 57 de ani.

Citeşte şi Românii preferă carnea de cerb sau de mistreț în locul celei de porc, chiar dacă costă de trei ori mai mult!