Porsche Cayenne, zdrobit între tramvai și piciorul Pasajului Basarab. Șoferul teribilist a forțat semaforul: „A intrat pe linia de BMW”

Porsche Cayenne, făcut sandviș în București. Mașina a fost prinsă între tramvai și piciorul Pasajului Basarab.

04 dec. 2023, 10:39
Porsche Cayenne, zdrobit între tramvai și piciorul Pasajului Basarab. Șoferul teribilist a forțat semaforul: „A intrat pe linia de BMW”
Porsche Cayenne, făcut sandviș sub Pasajul Basarab

Accidentul a avut loc duminică seara, 3 decembrie, între un Porsche Cayenne și un tramvai, în zona Calea Giulești, sub Pasajul Basarab. Mașina a fost agățată de mijlocul de trasnport și grav avariat în urma incidentului. Mai multe linii au fost blocate minute bune. Nu au fost înregistrate victime.

 

 

Nu se știe cu exactitate cum s-a ajuns în această situație, dar un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a transmis că șoferul ar fi forțat semaforul: „Porsche a forțat semaforul, tramvaiul se vede lovit și în față colț dreapta”.

Citește și: O tânără de 24 de ani a murit și alți trei tineri au fost grav răniți într-un accident în Suceava

Imaginile au strâns sute de reacții pe rețelele sociale. Cei care au văzut pozele s-au amuzat pe seama situației.

„E vina Porsche-ului că a intrat pe linia de BMW. De era BMW i se dădea prioritate”/ „Tramvai 1-0 Porsche”/ „Iese la polish!”/ „Ăla de la STB nu a vrut să-i deschidă ușile între stații”.

În urma accidentului, trei linii de tramvai au fost blocate în zonă. Este vorba despre liniile 11, 12 și 44, potrivit informațiilor transmise pe contul de Twitter STB SA Clienți. Mijloacele de transport public au fost blocate pe sensurile de mers către Zețari, Gara de Nord și Cartierul 16 Februarie.

Citește și: Cod rutier 2023. Cum te poate lăsa fără permis răcoritoarea bere fără alcool VIDEO

„Liniile 11, 12 și 44 – blocate în zona Calea Giulești / Șoseaua Orhideelor, pe sensul spre Zețari, spre Gara Basarab, respectiv spre Cartier 16 Februarie. Cauză: eveniment de circulație”.

Circulația tramvaielor a fost afectată pentru 55 de minute.: „Liniile 11, 12 și 44 – blocate în zona Calea Giulești / Șoseaua Orhideelor, pe sensul spre Zețari, spre Gara Basarab, respectiv spre Cartier 16 Februarie. Cauză: eveniment de circulație”.