Porumboiu îl face praf pe Colţescu: Este labil psihic şi corupt până în măduva oaselor

Patronul FC Vaslui a fost scos din sărite de maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu la meciul cu Gaz Metan Medial, scor 1-1, din etapa a 13-a a Ligii I.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 11:39
Porumboiu îl face praf pe Colţescu: Este labil psihic şi corupt până în măduva oaselor

Adrian Porumboiu l-a criticat dur pe arbitrul Sebastian Colţescu, care l-a eliminat pe jucătorul Paul Papp în meciul cu Gaz Metan, spunând că centralul este „labil psihic” şi „corupt până în măduva oaselor”.

„Ni s-a dat un roşu imaginar. Nu acuz pentru această măgărie de arbitraj echipa gazdă, pentru că i-a încurcat şi pe ei. Dar asemenea manieră nu vezi decât la un arbitru care are ceva interes. Colţescu, după părerea mea, pe lângă că este labil psihic, nu are nicio calitate de arbitru şi poate fi dovedit, dacă cineva se uită mai atent, că este corupt până în măduva oaselor. În urmă cu un an jumăate sau doi a fost publică o discuţie în vestiarul arbitrilor de la Stadionul Dinamo, în care Cristi Borcea a intrat şi i-a reproşat lui Colţescu că i-a dat un Mercedes”, a spus Porumboiu la Sport.ro.

Patronul vasluienilor îl acuză pe Colţescu că a urmărit să le acorde cartonaşe galbene jucătorilor echipei sale aflaţi în pragul suspendării înaintea meciului cu Pandurii, din etapa următoare. „Eu sunt ferm convins că a arbitrat cu lista de cartonaşe în buzunar. Yero Belo nu spune nimic şi îi dă cartonaş să nu joace cu Târgu Jiu. Ce legături subterane au ei cu Târgu Jiu se va afla mai târziu”, a precizat Porumboiu.

„Eu am scris primul la Comisia Centrală a Arbitrilor că nu vreau să ne arbitreze Colţescu, pentru că după ce a avut ieşirea aceea cu pervazul de la etajul doi sau trei de unde a vrut să se arunce, omul ăsta nu poate să mai fie arbitru”, a punctat Porumboiu.