Porumboiu, ROLEX de 20.000 de EURO cadou de ziua lui Băsescu. Afaceristul neagă, dar finul său vine cu DETALII-BOMBĂ

Ciprian Damian, fostul președinte al lui FC Vaslui, a declarat că Adrian Porumboiu i-a făcut cadou lui Traian Băsescu, la împlinirea vârstei de 61 de ani, un ceas Rolex de 20.000 de euro. Porumboiu neagă, în condiţiile în care se află în conflict deschis cu Damian, căruia îi este naş!

05 mart. 2019, 14:13
Porumboiu, ROLEX de 20.000 de EURO cadou de ziua lui Băsescu. Afaceristul neagă, dar finul său vine cu DETALII-BOMBĂ

Ciprian Damian a povestit la GSP Live că președintele României i-ar fi influențat decizia lui Adrian Porumboiu de a vota cu Gino Iorgulescu la alegerile de la LPF din 2013. Discuția dintre Porumboiu și Băsescu ar fi avut loc chiar la Palatul Cotroceni, cu o seară înainte de alegeri.

„Îl cunosc pe Traian Băsescu de mult. E normal, a fost deputat de Vaslui. Nu e adevărat ce spune obraznicul ăsta. Am avut o relație de respect reciproc cu Băsescu. Dacă eram în București, mă invita la o cafea. El, dacă bea whisky că era tare, eu beam un pahar de vin. Nu m-a ajutat cu nimic domnul Băsescu. Niciun contract, nimic”, a declarat Porumboiu.

Adrian Porumboiu, ŞANTAJAT cu o înregistrare compromiţătoare. „Nu mă ascund, sunt bărbat, dar dau socoteală doar familiei mele!”

„El tot susține că nu a avut treabă cu Băsescu, dar atunci de ce mă trimite pe mine la București să îi cumpăr Rolex lui Băsescu? Iar când m-am certat cu el, a mers și și-a mai cumpărat un Rolex ca să îl acopere pe primul”, a replicat Damian, care susține că ceasul Rolex în valoare de 20.000 de euro a fost achiziționat de la Mall Băneasa cu câteva zile înainte de ziua de naștere a președintelui Traian Băsescu, din 2012: „Eram într-o seară în curte la Porumboiu, mai era o directoare de la firmele lui. Discutau ce cadou să-i cumpere lui Băsescu. L-au sunat pe un tip care era în București și acesta a mers și a cumpărat ceasul din mall chiar în acea seară. Vă spun, îmi aduc aminte perfect. Era toamnă, iar domnul Băsescu și-a făcut ziua, undeva, la munte. Porumboiu a fost acolo și a dus ceasul. După ce s-a certat cu mine, și-a mai cumpărat un ceas identic, ca să se acopere în cazul în care vine cineva și pune întrebări despre cadoul scump pentru președintele țării”, a spus Damian.

Adrian Porumboiu s-a apărat, trimițând GSP o declarație dată de Damian lichidatorului judiciar în cazul falimentului clubului: „I-am solicitat lichidatorului să-mi trimită în scris ce s-a întâmplat cu ceasul Rolex. Vedeți ce spune Damian la punctul 8 despre Rolexul în cauză”.

În document, la punctul 8, Damian vorbește despre un ceas, nenumit: „În ceea ce privește ceasul în cauză, acesta a făcut parte probabil din schimbul de protocol avut cu reprezentanții clubului Internazionale Milano sau alt club cu care Sporting Club a interacționat în acea perioadă, nu îmi aduc aminte exact”.

Dumitru Dragomir, dezvăluire halucinantă de la o partidă de poker cu Gigi Becali şi Adrian Porumboiu. „Vă împărţiţi banii mei?”

Confruntat cu această informație nouă, Ciprian Damian a precizat: „Rugați-l să vă trimită și întrebarea de la punctul 8, să vedeți că era vorba despre un alt ceas. Era un ceas Perrelet de 3.000 de euro pe care l-am cumpărat de la Iași pentru protocol. Nu are nicio legătură cu Rolexul pentru Băsescu. Se dădeau și cadouri scumpe la protocol altor cluburi. De la Omonia, am primit un trifoi de aur. Fener ne-a dat un obiect suflat cu aur, destul de scump”.

Adrian Porumboiu a izbucnit în râs: „Acum, să presupunem că s-ar fi luat un ceas Rolex, am luat cu banii lui?! Mi-am luat și eu ceasuri, inclusiv un Rolex. Mi-am luat cu banii lui? Fac cadouri cui vreau, dar nu e cazul să-i fac lui Băsescu. Nu am fost la ziua lui, nici Băsescu nu a venit la ziua mea. Oricum, la câți bani mi-a furat Damian, puteam să cumpăr firma Rolex!”.